Facebook
ДГ 58 Слънчево утро
Детска градина в град София, кв. Челопечене

Четвърта група "Мики Маус"

„Учим в детската градина

най-полезните неща.

Цифри, буквички и  думи, 

приказните чудеса.”

 

За децата се грижат:

Радосвета Русинова - учител

Силвия Лозанова - учител

Тодорка Стоичкова - помощник-възпитател

Ние се стремим:

Да създадем среда, в която детето ще се чувства добре, ще получи обич, обучение, съобразено с държавните образователни стандарти, индивидуален подход и стимулиране развитието на потенциалните му възможности.  

На родителите - сигурност и спокойствие в напрегнатото  ежедневие, както и увереност, че детето им се обгрижва от професионалисти, с много внимание и любов.

 

Ние предлагаме на децата условия за личностно и творческо развитие.

 

Подготвяме децата за бъдещата нова социална позиция-ученик.

 

При нас е: интересно и полезно, защото атмосферата е емоционална; взаимоотношенията са интересни и разнообразни; провокораме познавателните интереси на децата чрез нови знания и им помагаме да търсят и намират отговор на въпросите, които ги вълнуват, да разговарят за тях с родители, приятели и връстници.

 

Послание на групата: Учим, играем и се забавляваме заедно!

 

Учебни програми:

Програмите за обучение и възпитание изграждат процес от традиции, в основата на които лежат семейни и национални ценности.

Работим по образователна система "Приятели" на издателство "Клет България".

Програмата е одобрена от МОН. Всички занимания са насочени към комплексно развитие на емоционалната, интелектуалната, социалната и физическата сфера на децата. Ежедневно развиваме основните умения за мислене, общуване, разбиране, вземане на решения, усещане за независимост и увереност, удовлетворение и гордост от постигнатото, концентрация и внимание, и още много.