Facebook
ДГ 58 Слънчево утро
Детска градина в град София, кв. Челопечене

Трета група "Усмивка"

 

„Децата са усмивки,

усмивките-деца!                

И най-красивите цветя.            

Тук имаме си всичко!            

Не вярваш? Погледни!!!”

 

Екипът, който се грижи и възпитава децата:

Красимира Стоянова - старши учител

Силвия Лозанова - страши учител

Веселинка Ангелова - помощник-възпитател

 

Ние се стремим:

Да създадем среда, в която детето ще се чувства добре, ще получи обич, обучение, съобразено с държавните образователни стандарти, индивидуален подход и стимулиране развитието на потенциалните му възможности.  

На родителите - сигурност и спокойствие в напрегнатото  ежедневие, както и увереност, че детето им се обгрижва от професионалисти, с много внимание и любов.

Ние предлагаме на децата условия за личностно и творческо развитие.

При нас е: интересно и полезно, защото атмосферата е емоционална; взаимоотношенията са интересни и разнообразни; провокораме познавателните интереси на децата чрез нови знания и им помагаме да търсят и намират отговор на въпросите, които ги вълнуват, да разговарят за тях с родители, приятели и връстници.

Послание на групата: Играем, учим и се забавляваме заедно!

Учебни програми:

Програмите за обучение и възпитание изграждат процес от традиции, в основата на които лежат семейни и национални ценности.

Работим по образователна система „Златното ключе” на издателство "Бит и техника".

Програмата е одобрена от МОН. Всички занимания са насочени към комплексно развитие на емоционалната, интелектуалната, социалната и физическата сфера на децата. Ежедневно развиваме основните умения за мислене, общуване, разбиране, вземане на решения, усещане за независимост и увереност, удовлетворение и гордост от постигнатото, концентрация и внимание, и още много.