Facebook
ДГ 58 Слънчево утро
Детска градина в град София, кв. Челопечене

Втора група "Смърфчета"

"Чака ни нашата
детска градина.
Ето ни идваме,
цяла дружина!
С мънички стъпки
ситним в редици.
Утре ще бъдем
и ний ученици.
Но още е рано,
имаме време,
преди да пораснем
и ние големи.
Тук ще намерим
игри и подслон.
Градината детска
е наш втори дом."

Биляна Дар

 

За децата се грижат:

Росица Лешкова - учител

Ваня Ружина - учител

Миглена Ангелова - помощник-възпитател

 

Ние се стремим:

Да създадем среда, в която детето ще се чувства добре, ще получи обич, обучение, съобразено с държавните образователни стандарти, индивидуален подход и стимулиране развитието на потенциалните му възможности.  

На родителите - сигурност и спокойствие в напрегнатото  ежедневие, както и увереност, че детето им се обгрижва от професионалисти, с много внимание и любов.

Отношението към децата, организирането на игровите, творческите и образователните дейности са изцяло съобразени с тяхната възраст и степента на физическото им развитие. 

 

При нас е: интересно и полезно, защото атмосферата е емоционална; взаимоотношенията са интересни и разнообразни; провокораме познавателните интереси на децата чрез нови знания и им помагаме да търсят и намират отговор на въпросите, които ги вълнуват, да разговарят за тях с родители, приятели и връстници.

 

Учебни програми:

Програмите за обучение и възпитание изграждат процес от традиции, в основата на които лежат семейни и национални ценности.

Работим по образователна система "Златно ключе" на издателство "Бит и Техника".

Програмата е одобрена от МОН. Всички занимания са насочени към комплексно развитие на емоционалната, интелектуалната, социалната и физическата сфера на децата. Ежедневно развиваме основните умения за мислене, общуване, разбиране, вземане на решения, усещане за независимост и увереност, удовлетворение и гордост от постигнатото, концентрация и внимание, и още много.