Facebook
ДГ 58 Слънчево утро
Детска градина в град София, кв. Челопечене

Материална база

        Детската градина е построена през 2009 година сред огромен двор с много зеленина, цветя, дървета и храсти. За всяка група е изградена площадка с много съвременни, естетически издържани и обезопасени уреди за игри на децата.

        Дворната площ е 13 декара с много зеленина – цветя, храсти, дървета, тревни площи, площадки за групите с съвременни обезопасени катерушки, пейки , пясъчници и др.

       Съвместно с родителите продължаваме да работим заедно в облагородяването на двора и продължаваме традициите при организиране на спортни празници. Същевременно наблягаме и на екологичното възпитание, за което способства изградената екологичната пътека в двора на ДГ, същата дава достъп до зони за отдих и спорт.

        Има един централен вход и приспособление за деца инвалиди. Има още допълнителни входове към лекарския кабинет и кухненския блок, достъп до терасите.

        Цялата материална база на заведението е обновена, ръководството  влага много сили и ентусиазъм, за да бъде градината в крак с най-новите изисквания за обучение и възпитание на децата, разполагаме с мултимедия, компютри, телевизори, аудио и видео системи във всяка група, документ камери, проектори, екрани, а децата от подготвителните групи имат и таблети.